fbpx

video | Daha – o artistă de 18 ani din Chișinău, și-a făcut debutul în industria muzicală cu o piesă și un video original 

Daha este o tânără de 18 ani din Chișinău, pasionată de muzică și artă. Recent, tânăra a debutat în industria creativă cu o piesă scrisă integral de ea. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Velvet Cat este prima piesă semnată de tânără și totodată, aceasta s-a asigurat că pregătește și un video pe măsură pentru ascultători.

Varianta finală a cântecului a prins forme la cursurile de design sonor, ținute la Artcor și predate de compozitorul și producătorul Elias Tadeus. Tânăra cântăreață Daha a scris piesa Velvet Cat în timpul acestui curs.

După ce textul și melodia au fost puse la punct, a urmat o parte și mai intensă a procesului – filmarea unui videoclip. Filmările, montarea și editarea au durat câteva luni, fiind duse la capăt de o echipă formată din trei persoane cu un buget minim.

„Ideea videoclipului este că personajul principal este o fantomă, la întâlnirea cu care oamenii își pierd cunoștința, adorm sau mor. Totodată, aceasta oglindește starea de spirit și imaginația fiecăruia, lăsând la discreția ascultătorilor mesajul final”, spune cântăreața.

Daha (Daria Datsenko) este o tânără de 18 ani, proaspăt ieșită de pe băncile liceului. Aceasta, pe lângă viața de elev, trăiește visul unei artiste, care a dedicat ani buni lecțiilor de canto și exercițiilor. Rezultatul muncii tinerei poate fi urmărit în prima sa piesă și videoclip.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button