fbpx

video | „Da, arăt neobișnuit”. Un proiect prezintă lumii cei mai speciali moldoveni

În frumusețe nu trebuie să existe standarte, iar asta o demonstrează un grup de tineri, care au lansat un proiect dedicat moldovenilor cu un aspect special.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ComunitateaТинереце.MAG a făcut cunoscute istoriile de viață a doi tineri de la noi, care încă din copilărie s-au confruntat cu priviri lungi, insulte din partea colegilor și întrebări incomode. Depășind aceste obstacole și vorbele societății, protagoniștii Lena și Jora, au învățat să își iubească aspectul fizic și să fie mândri de cum arată.

„Nu pot spune că am un aspect fizic special. Da, arăt neobișnuit, dar nu cred că este ceva unic”, spune tânărul.

De asemenea, scopul acestui proiect este de a demonstra că fiecare om este frumos în felul său, iar societatea ar trebui să se obișnuiască și să accepte diversitatea.

„În copilărie se întâmpla să fiu arătat cu degetul sau să fiu numit urâcios, iar în anii de studenție fetele credeau că aș putea să le fac rău”, mai adaugă Jora.

În același interviu și Lena a mărturisit că uneori se confrunta cu glumele colegilor legate de părul său roșcat sau de pistruii de pe față.  Însă, ambii au învățat să se iubească așa cum sunt, mai mult, chiar să se mândrească cu faptul că sunt speciali și diferiți de alții, considerând asta o parte a personalității lor.

Articole asemănătoare

Back to top button