fbpx

video | Cum s-a schimbat viața sosiei poloneze a lui Putin după începerea războiului în Ucraina

Vi s-a spus vreodată că semănați foarte bine cu altcineva? De exemplu, cu o vedetă de cinema sau un artist. Dar ce se întâmplă dacă persoana respectivă e una cu care nu v-ați dori să fiți comparat? Vladimir Putin are o sosie în Polonia, una deloc încântată de situație, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La cafea cu Putin – sau mai degrabă cu Slawomir Sobala – sosia poloneză a președintelui rus. Sobala spune că nu ar putea fi confundat niciodată cu Putin. Poziția ochilor, da, poate și forma buzelor. Dar ceea ce contează cu adevărat sunt mișcările, postura caracteristică lui Putin. De exemplu, pasul său.

Slawomir Sobala, sosia lui Vladimir Putin: De la brâu în jos, Putin merge ca un fotomodel: picioarele simetrice, posteriorul încordat. De la brâu în sus, el mărșăluiește ca un soldat, adică mâna stângă se balansează pe lângă corp, iar mâna dreaptă este fermă. Pentru că ofițerii KGB își purtau armele pe partea dreaptă și trebuia să ajungă rapid la ele.

Sobala conduce o companie de transport. Pentru o lungă perioadă de timp, a fi Putin a fost mai mult un hobby. Asta până la invazia rusă din Ucraina. Acela a fost un punct de cotitură și pentru el.

Slawomir Sobala, sosia lui Vladimir Putin: Bineînțeles, nu sunt de acord cu ceea ce face Putin. Modul în care crede el acum că face politică. Nu există nicio scuză pentru așa ceva. Nimeni nu ar trebui să susțină conflicte în care mor oameni.

Sobala obișnuia să joace în reclame amuzante, în toată lumea, ba chiar a jucat într-un musical. Dar crede că așa ceva ar fi de prost gust acum. A devenit precaut și spune că a fost insultat de mai multe ori. El – sau mai degrabă sosia lui – nu e binevenit nici măcar în orașul său natal, Wroclaw…

-Cu cine seamănă acest om? -Cu Putin! Putin cel rău. Nenorocitul ăla. Omul acela oribil. -Nici măcar nu vreau să mă uit la el. -E Putin sau altcineva?

Puteți accesa video-ul AICI.

Cariera de sosie a lui Sobala a început în urmă cu 11 ani. Oamenii îi tot spuneau că seamănă cu Putin, așa că a luat legătura cu un fotograf de sosii. Erau alte vremuri, spune el acum. Oamenilor le plăcea să se fotografieze cu el. Dar anul trecut, Sobala s-a distanțat de Putin pe pagina sa de internet.

Slawomir Sobala, sosia lui Vladimir Putin: Sunt singura persoană care interpretează profesional rolul lui Putin și care nu locuiește în Rusia, ci într-o țară liberă și democratică. Mă voi folosi de această libertate pentru a-l ironiza pe acest despot și regimul său. E singurul mod în care pot ajuta poporul ucrainean. Trăiască Ucraina liberă!

Acum, Sobala își alege proiectele cu atenție. Nu mai vrea să se prostească, ci își dorește doar roluri serioase.

Articole asemănătoare

Back to top button