fbpx

video | Cum ar fi să-i ai „pe cap” pe Putin sau Ronaldo? Un frizer face tunsori personalizate cu portrete ale celebrităților

Cine a zis că doar ținutele îți pot fi personalizate? Uite că și podoaba ta capilară se poate face mai evidentă. Asta ne-o demonstrează un frizer din Siberia – Mario Hvala, al cărui talent face furori deja în întreaga lume.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, Mario este priceput nu numai în ceea ce ține realizarea unei tunsori corecte, dar și în portretizare – lucru pentru care nu folosește creioane, ci aparatul de ras.

Așadar, frizerul creează clienților tunsori portretizate cu chipul celebrităților, cum ar fi: Putin, Merkel, Messi sau chiar Madona – ceea ce-l face cunoscut deja de 10 ani.

„Înainte, mă ocupam şi de pictură, dar la un moment dat mi-a venit ideea s-o combin cu tunsorile”, povestește Mario Hvala.

Cu toate acestea, cei care își doresc o astfel de coafură trebuie să aibă multă răbdare, pentru că munca unui asemenea desen durează câteva ore. De exemplu, pentru a o portretiza pe Angela Merkel, lui Mario i-au trebuit opt ore ca să finalizeze, transmite digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button