fbpx

video | Cu 220 km/h pe contrasens. Un motociclist a fost urmărit de Poliție de la Chișinău până la Orhei

În după-amiaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se ocupa de menținerea siguranței circulației rutiere, aflându-se pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, a observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare. Inspectorii de patrulare au intervenit și, prin intermediul sistemului luminoscent și sonor, au solicitat conducătorului să stopeze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Motociclistul a accelerat, iar din cauza că pe traseu se aflau mai multe automobile, a început deplasarea haotică printre mașini și pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie. Potrivit oamenilor legii, într-un moment, el a accelerat până la 220 de km/h printre mașini.

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare au blocat totalmente traseul, iar motociclistul a fost stopat forțat. La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul vehiculului, în vârstă de 29 de ani, originar din Fălești.

Stăpânul vehiculului a declarat că și-a achiziționat mijlocul de transport în aceeași zi de la un individ care l-a adus, prin intermediul coletelor, dezasamblat din Europa și tot el l-a „adunat”.

Ambele persoane au fost reținute și escortate la Inspectoratul de Poliție Orhei pentru documentare. Tânărul care era la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere. Alte două procese verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicației legale dată de agentul de circulație de a opri și pentru comportament agresiv în trafic. Motocicleta a fost dusă la o parcare specială.

Articole asemănătoare

Back to top button