fbpx

video | „Coronavirusul nu își alege victimele”. Îndemnul unor eleve din capitală pentru moldoveni

„O mască – se pare că de la ea începe totul”. Așa își inițiază mesajul elevele Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”. În contextul pandemiei de coronavirus care a înspăimântat o lume întreagă, acestea au decis să vină cu un îndemn către toți moldovenii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cele care apar în videoclip aduc un omagiu călduros medicilor din prima linie, dar și oamenilor conștienți, care stau acasă.

Fetele au menționat despre închiderea școlilor și predarea la distanță: „Pentru unii poate fi ușor, pentru alții  -mai greu, însă trebuie să ne adaptăm situației”.

Acesta este și îndemnul echipei ZUGO pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur! Adaptați-vă situației în care ne aflăm și, astfel, veți deveni un exemplu demn de urmat.

Puteți urmări mai jos versiunea integrală a videoclipului. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Este pandemie, suntem cu toții într-o continuă așteptare și intrigă de la o zi la altă. ⚠️ În contextul virusului care a înspăimântat o lume întreagă, elevii liceului au decis să realizeze un videoclip despre situația actuală. ⚠️ Aceștia au venit și cu un îndemn, cel de a sta acasă.🏘️👨‍👩‍👦 Totodată, și-au exprimat gândurile de mulțumire pentru cei aflați în prima linie.👩🏼‍⚕️👨🏻‍✈️ Vizionare plăcută! Nu uitați, stați acasă dacă vă pasă! 🧘🏻🙏🏼❤️ *** Ținem să le aducem mulțumiri @danae_aenad și @vlaadaa_006 pentru efortul depus în realizarea videoclipului, inclusiv celor care au acceptat să participe la acest clip! @anill.airam @lia._.kr23 @_milennna_24 @aryyyy_24 @andonibogdana @laaura11__ @andreeacozma2002 #staiacasa #staiacasă

Публикация от Consiliul Școlar al Elevilor (@cse.onisiforghibu)

Articole asemănătoare

Back to top button