fbpx

video | Constantin Țuțu, prezent la sfințirea noilor troleibuze de la Durlești. Codreanu: „Cei care își fac publicitate, să plătească Primăriei”

Astăzi au fost lansate cele cinci troleibuze de pe ruta nr. 35, care vor circula din și spre orășelul Durlești. Deși unitățile de transport au fost asamblate de muncitorii de la Regia Transport Electric la inițiativa primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, laude pentru această realizare și le-a atribuit indirect și democratul Constantin Țuțu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul pe circumscripția nr. 33, care cuprinde suburbiile Sîngera, Trușeni și Durlești, a fost prezent la eveniment și mai mult ca atât a fost și cel care a tăiat panglica festivă.

Despre așa-zisă publicitate pe seama realizărilor Primăriei Chișinău a specificat și Ruslan Codreanu la ședința din această dimineață. Edilul capitalei a menționat că cei care își fac PR având în spate reușitele Primăriei sunt invitați să contribuie financiar, iar banii vor fi distribuiți muncitorilor.

„Ca să știți, pentru asamblarea unui troleibuz la care vine doar carcasa muncesc 10 zile, 10 ore pe zi, 20 de oameni. Totul e asamblat și produs aici de inginerii noștri. Ei trebuie mulțumiți. Dar trebuie să constat că am să creez un fond al publicității și toți acei care-și pun fețele prin ziare și spun că e numai datorită lor că troleibuzele circulă prin suburbii sau pe unele rute să plătească pentru publicitate Primăriei. De acolo o să premiem muncitorii și inginerii.

Atunci când e frumos și succes, e lauda tuturor, când e greu – ne critică pe noi. Dar nu ne oprim aici, pentru 2019 vom asambla 30 de troleibuze cu mers autonom, pentru asta s-au alocat în 102 milioane de lei”, a comunicat Codreanu la ședința Primăriei.

Articole asemănătoare

Back to top button