fbpx

video | Condițiile groaznice în care este ținută carnea într-un abator din Fălești. Polițiștii au pus „capac” afacerii ilegale a unui localnic

Un abator clandestin, care aparținea unui bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost descoperit de oamenii legii în satul Mărăndeni din raionul Fălești. În total, polițiștii au ridicat o cantitate de carne de vită în sumă de 110.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Animalele erau sacrificate în respectivul abator, carnea fiind, ulterior, direcționată spre comercializare, contrar normelor și cerințelor de transportare a produselor din carne.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au depistat 14 bovine, la cinci dintre care erau prezente crotalele privind identificarea și evidența acestora.

La fel, într-o încăpere auxiliară din gospodăria bărbatului, a fost găsit și abatorul improvizat ilegal, unde, în condiții antisanitare, erau sacrificate animalele. Acolo au fost depistate 300 kg de carne și alte trei carcase de bovină.

Audiat de polițiști, proprietarul nu a putut prezenta documentele care i-ar permite acest gen de activitate. Acesta riscă să se aleagă cu amendă.

Articole asemănătoare

Back to top button