fbpx

video | Circa 200 de copii din țara noastră au urmat un curs de leadership predat și la Harvard 

Circa 200 de copii din țara noastră au fost instruiți în cadrul unui program de leadership care este predat și la Universitatea Harvard. Proiectul, organizat de Clubul „Liderii Mileniului Trei”, s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute cu o festivitate de absolvire. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sponsorul programului, omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, a scris pe Facebook că tinerii care au participat la proiect învață la liceele din municipiile Chișinău, Bălți și din orașele Strășeni, Orhei, Călărași, Șoldănești și Tighina.

„Pe mine mă leagă de Clubul „Liderii Mileniului Trei” o relație care durează de mai bine de 6 ani. Și de fiecare dată mă bucur enorm când văd cât de mulți tineri talentați avem în țară și cum, de la an la an, interesul pentru leadership din partea acestei generații este tot mai mare. Felicitări Clubului „LMT” pentru finalizarea cu succes a proiectului și mulțumesc că mi-ați oferit posibilitatea, în toți acești ani, să sprijin și să fiu și eu parte a acestui program important”, a mai scris Ciuhrii.

„Liderii Mileniului Trei” este un program educațional în Arta de a Conduce. În Republica Moldova, acest proiect este implementat începând din anul 2016. Cursul este predat de către expertul în educație Marian Staș, din România, unul dintre autorii cursului predat la Harvard. Copiii au fost instruiți și pentru a fi formatori.

Articole asemănătoare

Back to top button