fbpx

video | Chirtoacă i-a pregătit un cadou polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din Găgăuzia. Ce vrea să-i dăruiască?

De ziua „Luceafărului poeziei românești”, președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus flori la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor. Cu această ocazie, liberalul a adus cu el mai multe pe cărți, pe care, spune el, ar vrea să i le dăruiască polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din Găgăuzia. 

„Cărțile pe care le vedeți la mine în mână sunt scrise de Mihai Eminescu și sunt pentru domnul polițist Andrei Rotaru, care cu onoare și demnitate a apărat Limba Română, în fața unui contravenient îngâmfat și plin de nesimțire”, a scris Chirtoacă în descrierea unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, ieri, pe rețelele de socializare, a devenit viral un video în care este surprins un polițist în timp ce discută în limba română cu un șofer din Găgăuzia. Ofițerul de patrulare a refuzat să vorbească în limba rusă, menționând că nu este obligat.

Articole similare

Back to top button
Close