fbpx

video | Chirtoacă i-a pregătit un cadou polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din Găgăuzia. Ce vrea să-i dăruiască?

De ziua „Luceafărului poeziei românești”, președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus flori la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor. Cu această ocazie, liberalul a adus cu el mai multe pe cărți, pe care, spune el, ar vrea să i le dăruiască polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din Găgăuzia. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cărțile pe care le vedeți la mine în mână sunt scrise de Mihai Eminescu și sunt pentru domnul polițist Andrei Rotaru, care cu onoare și demnitate a apărat Limba Română, în fața unui contravenient îngâmfat și plin de nesimțire”, a scris Chirtoacă în descrierea unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, ieri, pe rețelele de socializare, a devenit viral un video în care este surprins un polițist în timp ce discută în limba română cu un șofer din Găgăuzia. Ofițerul de patrulare a refuzat să vorbească în limba rusă, menționând că nu este obligat.

Articole asemănătoare

Back to top button