fbpx

video | Ceban promite cantine sociale în fiecare sector: „E o temă importantă”

Ion Ceban promite să deschidă cantine sociale în fiecare sector al capitalei. Potrivit candidatului, acestea vor fi construite și vor funcționa cu ajutorul parteneriatelor externe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la fotoliul de primar a declarat că actualmente nu există cantine sociale înființate de administrația publică locală. Totodată, potrivit lui, lansarea unui astfel de proiect va avea și valență educațională.

„Există programe ale donatorilor care pot susține asemenea acțiuni și noi vom folosi acele oportunități. În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică locală. Credem asta o scăpare gravă. Pentru noi e o temă importantă, care are valență educațională și civilizațională”, a spus Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, concurentul electoral a mai menționat că intenționează să formeze o echipă care să se ocupe de atragere banilor din exterior. Ceban consideră că astfel investițiile vor deveni instrument de dezvoltare a orașului.

„În cadrul primăriei vom constitui un grup de oameni specializați în atragerea finanțărilor externe pentru programele primăriei. Acest grup va deveni o instrument important în dezvoltarea Chișinăului”, a declarat el.

Articole asemănătoare

Back to top button