fbpx

video | Ce fac surorile Kardashian când vor să scape rapid de kilogramele în plus

Surorile Kardashian sunt cunoscute în întreaga lume pentru obsesia lor de a arăta perfect. Când vor să slăbească, atât Kim, cât și Khloé nu mai țin cont de sfaturile profesioniștilor și apelează la strategii extreme. Ce fac ele?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele două merg des în sala de fitness, unde beneficiază de antrenamente personalizate, concepute de profesioniști, care le ajută să își mențină siluetele. De exemplu, Kim a mărturisit că preferă să își facă antrenamentele în fiecare dimineață, la ora 6, când copiii săi încă dorm, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cu toate acestea, când își doresc să scape rapid de kilogramele în plus, cele două surori nu mai țin cont de echilibru și apelează la diverse tehnici.

Dietă strictă și consumul unui ceai special

După ce l-a născut pe Saint (6 ani), Kim a menționat că a apelat la o dietă drastică. Concret, ea a urmat regimul Atkins, consumând doar 1800 de calorii pe zi. În acea perioadă, vedeta de televiziune a eliminat carbohidrații din regimul zilnic și a consumat numai proteine și grăsimi: „Mănânc mult pește și curcan”, spunea ea, pe atunci.

De asemenea, atât Kim, cât și Khloe, când își doresc să slăbească rapid, înlocuiesc o masă din zi cu un ceai special, care promite pierderea rapidă în greutate. Acest ceai se numește „Flat Tummy Tea”, însă nu este considerat a fi o modalitate sănătoasă de a pierde în greutate.

În timpul antrenamentelor, ambele poartă costume speciale

Ca să arate impecabil la gala Met, de anul acesta, Kim Kardashian a făcut, din nou, mari eforturi. Ea s-a antrenat într-un costum de saună, de două ori pe zi, a alergat mult pe bandă, a renunțat în totalitate la zahăr, la carbohidrați și a ținut o dietă strictă doar cu legume și fructe. În urma eforturilor sale, Kim a slăbit în numai trei săptămâni 16 kilograme.

Conform, „Yourtango” și sora sa, Khloe, este adepta acestor antrenamente drastice. „Ea își face antrenamentele numai în acest costum special, pe care îl poartă pe dedesubtul hainelor. Nu am văzut niciodată pe cineva atât de dedicat”, a spus Kim despre sora sa.

Articole asemănătoare

Back to top button