fbpx

video | „Câinele ăsta are ceva uman în el”. Patrupedul de la frontiera Republicii Moldova a făcut senzație pe scena „Românii au Talent”

Cei patru jurați de la show-ul „Românii au Talent” au fost uimiți de talentul și disciplina de care a dat dovadă Lachi, câinele care zi de zi luptă cu infractorii de la frontierele țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lachi a intrat pe scenă pe două picioare, pășind cu o precizie care a lăsat juriul cu gura căscată. Ajuns în fața microfonului, patrupedul și-a chemat dresorul care încă se afla în culise.

Alături de antrenorul său, Ghenadie Rotaru, polițist de frontieră, Lachi a prezentat publicului un număr de dresaj executat excepțional. Cu un comportament controlat și mereu atent la indicațiile însoțitorului său, câinele s-a așezat pe scaun, a făcut câțiva pași de dans și preț de câteva secunde și-a ținut respirația sub apă.

„Câinele ăsta avea ceva uman în el. Felul în care mergea, cum se așeza în fund”, a spus Andy Moisescu la finalul numărului.

Polițiștii noștri de frontieră nu au uitat nici de respect, iar după jurizare, câinele a mers în culise și a adus pe marginea scenei un coș plin cu flori pe care l-a lăsat cu plecăciune.

 

Articole asemănătoare

Back to top button