fbpx

video | Au filmat spoturi, au vorbit despre problemele țării și au spus Moldovei că o iubesc. Cum au felicitat țara politicienii din opoziție?

În timp ce politicienii de la guvernare au ținut discursuri despre viitorul țării, cei din opoziție au vorbit despre problemele pe care le are Moldova, trecutul ei și despre lupta pe care intenționează să o ducă pentru a schimba mersul lucrurilor. Unii dintre ei au filmat spoturi, iar alții au ales să transmită mesaje scurte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul PPDA, Andrei Năstaase, a publicat un filmuleț în care a vorbit despre curaj, lacrimi și libertate.  El și-a amintit despre protestele din 2018 și despre faptul că regretele nu au nici un rost, iar țara trebuie să se gândească la Ziua Independenței din 2021.

Echipa Pro Moldova, la fel, a realizat un spot în care a vorbit despre aspirațiile pe care le are formațiunea. Liderul Partidului, Andrian Candu, a scris pe pagina sa de Facebook că „trebuie să fim mai uniți, mai buni, mai liberi și mai înțelepți. Să avem parte de guvernări competente și omenoase”

În spotul formațiunii PACE apare o tânără care a crescut în perioada de după declararea independenței și care povestește despre problemele pe care le-a avut atunci familia ei. Aceasta menționează că poate schimba ceva în țară.

Pavel Filip a scris că își dorește „să fim mai independenți în gândire și acțiuni. În activitatea noastră în fiecare zi să fim ghidați de responsabilitatea față de cetățeni și speranța că putem avea o țară așa cum ne-o dorim”.

Renato Ustatîi a vorbit despre probleme țării și a menționat că moldovenii au răbdare din plin. El a scris pe pagina sa de Facebook că „suntem obligați să luptăm pentru prosperarea acestei bucăți de pământ și trebuie să ținem minte că suntem stăpâni la noi acasă, iar dacă vom dovedi că am făcut cum trebuie, vom reuși să câștigăm până și respectul marilor puteri”.

Fosta ministră și membra PAS, Olesea Stamate, a spus că pentru a fi independenți avem nevoie de un sistem al justiției independent. „Vom munci sa scăpăm țara de hoții cei mari și sa restabilim justiția, iar la frumoasa aniversare de la anul să putem fi mândri de ce am reușit”, și-a încheiat ea mesajul.

Articole asemănătoare

Back to top button