fbpx

video | „Ați distrus orașul Bălți, nenorociților!” Marina Tauber, mesaj dur pentru clasa politică moldovenească

Într-o adresare către parlamentari, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a criticat dur activitatea întregii clase politice din Republica Moldova și toate guvernările de până acum pentru faptul că nu au mișcat un deget pentru dezvoltarea municipiului Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știam și înainte că situația la Bălți nu e roz, că există multe probleme. Dar nu am crezut că în așa măsură. Nu am crezut că, în atâția ani, nimeni n-a mișcat un deget să schimbe în bine, măcar un pic, viața oamenilor de acolo. Dar vreau să le spun aceste lucruri, în față, acestor nesimțiți, care se dau mari și tari, de pe la tribunele parlamentului și guvernului. Dragi deputați PAS și cei care ați fost până acum la guvernare, să vă fie rușine, nenorociților! Ați distrus un oraș atât de frumos! Ați mutilat, prin minciunile și nepăsarea voastră, mii de vieți și destine. Le-ați furat oamenilor viitorul, dorința de a rămâne acasă, de a se bucura de casa și orașul lor!”, a declarat Marina Tauber.

Potrivit vicepreședintei Partidului Șor, aceleași partide care au adus orașul în starea care este au tupeul să meargă în fața oamenilor de acolo și să le ceară, din nou, votul.

Cum se uită ei în ochii acestor oameni? Ce le spun? Ce mai inventează? Iată asta chiar mi-i greu să înțeleg. Această a doua capitală a noastră geme în sărăcie și mizerie. Este un oraș distrus și pustiit, care a încremenit în timp și care se ruinează la propriu, pe zi ce trece. Noroc că mai are oameni, care luptă, de unii singuri, să îl mai țină în viață. Cum este posibil ca, în atâția ani, să nu construiești nimic?! Cum e posibil ca, atâta timp, să nu faceți nimic care să-i bucure pe oamenii de acolo?! Eu știu că ei nu-mi vor răspunde. Pentru că ei nu au conștiință care să-i mustre. Și nu aștept nimic de la ei.

Dar vreau să le transmit oamenilor, dumneavoastră, dragi cetățeni, că ceea ce se întâmplă nu-i normal. Că ceea ce se întâmplă nu-i din vina rușilor, a nemților, a americanilor, a românilor sau a nu știu cui. Că nu-i de vină conjunctura internațională, cum le place să se justifice astăzi. Vinovații sunt chiar aici, sub ochii noștri! Sunt chiar cei care vă povestesc iarăși povești și balade și care vă mint fără rușine! Din nou! Așa cum au făcut tot timpul până acum”, a mai spus Marina Tauber.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button