fbpx

video | Ar fi trecut intenționat la roșu. Un bărbat invalid, salvat de polițiști după ce ar fi vrut să-și pună capăt zilelor 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare au identificat, joi, în centrul capitalei, un bărbat invalid care ar fi încercat intenționat să-și pună viața în pericol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta ar fi fost surprins cum se deplasează pe stradă la culoarea roșie a semaforului pentru pietoni, la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Maria Cebotari, potrivit comunicatului de presă emis de INP.

Inspectorii de patrulare au intervenit promt pentru a-l înlătura de la orice pericol, încercând să-i explice despre riscul la care se expune. Cu toate acestea, bărbatul nu ar fi vrut să accepte ajutorul polițiștilor și s-ar fi dat jos din căruciorul special în care se afla.

Angajații INP au întreprins toate măsurile de a-l scoate dintre mașini, pentru a preveni orice situație de risc pentru viața și sănătatea acestuia.

Ulterior, conform oamenilor legii, bărbatul i-ar fi rugat să fie pus înapoi în cărucior, refuzând propunerea de a chema ambulanța.

Articole asemănătoare

Back to top button