fbpx

video | Ar fi luat mașina unui client pentru „o plimbare”. Angajatul unei spălătorii din Chișinău, cercetat penal

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sectorului Râșcani au reținut un tânăr de 19 ani, acesta fiind suspectat de răpirea unui automobil. 

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 4 noiembrie, de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, care a comunicat că i-a fost sustras automobilul pe care l-a parcat pe teritoriul spălătoriei auto amplasată pe str. Șos.Balcani. Prejudiciul cauzat ar fi fost în valoarea de 60.000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigații, polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii activează ca angajat la acea spălătorie auto, iar proprietarul i-a lăsat mașina și cheile pentru ca acesta să o curețe.

Ulterior tânărul a urcat la volanul automobilului fără acordul proprietarului și a părăsit teritoriul spălătoriei. La scurt timp, suspectul a accidentat unitatea de transport pe strada Ion Creangă, după care a abandonat-o.

Astfel, suspectul a fost reținut, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că se afla în stare de ebrietate și a răpit automobilul pentru a se plimba.

Tânărul este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button