fbpx

video | Angajați cu mâna lungă. Suspecții care ar fi furat din bagajele pasagerilor pe Aeroportul Chișinău, încătușați de polițiști

După ce au fost urmăriți timp de două săptămâni, doi bărbați au fost reținuți pe Aeroportul Chișinău pentru că ar fi furat zeci de bunuri din bagajele pasagerilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoanele reținute s-au dovedit a fi doi cetățeni moldoveni de 22 și, respectiv, 30 de ani. Unul dintre ei era angajat al unei companii care prestează servicii handling de încărcare și descărcare a bagajelor pe aeroport, iar al doilea tânăr avea rolul de „comerciant” al obiectelor sustrase.

Polițiștii de frontieră au constatat că aceștia acționau doar la cursele care aveau ca destinație or. Istanbul și din bagajele pasagerilor sustrăgeau doar obiecte mărunte, însă costisitoare, precum ar fi: telefoane mobile, gadgeturi, ceasuri, etc. Totodată, polițiștii de frontieră au stabilit identitatea mai multor persoane cărora le-au fost vândute bunurile furate.

Bănuiții a fost reţinuți pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetați penal pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare, aceștia riscă o amendă de la 650 la 1350 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button