fbpx

video | Accident în lanț în sectorul Botanica al capitalei. Unul dintre vehicule s-a răsturnat

Un tragic accident în lanț a avut loc astăzi în sectorul Botanica al capitalei. Implicate au fost trei mașini, iar unul dintre vehicule s-a răsturnat în mijlocul intersecției dintre bd. Dacia și strada Grădina Botanica.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Avaria s-a produs la intrarea în Chișinău. Potrivit unui martor, cauza ar fi disfuncționalitatea unui semafor. Din imagini se vede că la fața locului a venit o ambulanță, însă nu se cunoaște dacă există victime.

ZUGO a contactat-o pe ofițera de presă, Natalia Stati, pentru a ne oferi mai multe detalii. Aceasta a relatat că Poliția a fost sesizată la ora 10:00. În incident au fost implicate următoarele unități de transport: un Volkwagen Transporter – condus de o persoană în vârstă de 45 de ani; o Mazda – condusă de un șofer în vârstă de 58 de ani și o mașină Volkwagen Jetta – având la volan o șoferiță de 55 de ani.

Preliminar, responsabil de impact s-ar face persoana de la volanul primului vehicul menționat. Cel care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

 

Articole asemănătoare

Back to top button