fbpx

video | A tamponat un polițist, încercând să fugă de oamenii legii. Un bărbat, aflat în stare de ebrietate la volan, reținut la Rezina

Un polițist al Inspectoratului de Poliție Rezina a ajuns la spital după ce a fost lovit cu mașina de un șofer aflat în stare de ebrietate, care a încercat să fugă de oamenii legii, fiind somat să stopeze. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:30, în timp ce câțiva polițiști supravegheau circulația rutieră în orașul Rezina, pe strada V. Negruță. Oamenii legii au observat un automobil de model Honda care circula haotic. La somația legală de a stopa, șoferul a staționat, dar intenționat a ignorat să prezinte actele, blocându-se în automobil.

În urma încercărilor de a deschide ușile automobilului, șoferul a accelerat și în mod intenționat a tamponat un ofițer de patrulare, ulterior părăsind locul accidentului. Ulterior, bărbatul s-a tamponat în poarta de rezervă a unui restaurant și de această dată încercând să părăsească locul faptei, dar fiind reținut de inspectorii de patrulare. Acesta a fost încătușat și escortat la IP Rezina.

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 ani, anterior documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. La solicitarea inspectorilor de a fi testat pentru alcoolemie, acesta categoric a refuzat să treacă testul alcoolscopic.

Pentru faptele sale șoferul s-a ales cu două cauze penale: aplicarea violenței periculoase pentru viața şi sănătatea funcționarului public cu statut special și refuzul de la testarea alcoolscopică. Totodată, acesta a fost reținut pentru 72 ore.

Menționăm că inspectorul de patrulare în vârstă de 51 ani a fost internat la Spitalul raional Rezina, în secția chirurgie, cu diagnoza comoție cerebrală, însă starea sa este stabilă.

Articole asemănătoare

Back to top button