fbpx

video | A devenit viral pe TikTok: Un american încearcă să pronunțe cuvinte în limba română

Un american care încearcă să citească și să pronunțe cuvinte în limba română face furori pe TikTok. Tânărul s-a hotărât să încerce această provocare după ce a auzit că limba română este dificilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu doar pronunțarea anumitor cuvinte din limba română a fost o adevărată provocare pentru tânăr. Acesta a mai încărcat și clipulețe în care reacționează la piese românești, interpretate de Delia sau Irina Rimes.

De asemenea, nici imnul României nu a rămas fără atenția vedetei de pe TikTok, care a încercat în unul dintre filmulețe să citească versurile imnului.

La clipulețele pe care le încarcă, tânărul adună zeci sau chiar sute de mii de like-uri și comentarii, inclusiv de la urmăritori din România, care îl încurajează.

@devaughnreese

How’d I do Romanian’s?🇷🇴 #romania #romaniantiktok #singing #romaniangirl #xyzbca #romanianmusic #fy #fürdich #roman #learningromanian #tips

♬ Up – Cardi B

@devaughnreese

Reply to @vsp.payt American🇺🇸speaking Romanian🇷🇴 #romania #rumänien #balkan #romaniatiktok #languages #xyzbca #fürdich #foryou #pentrutine #viral

♬ Rasputin (7″ Version) – Boney M.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button