fbpx

video | A devenit erou în satul lui: Un câine cu dizabilități a salvat un bebeluș care a fost îngropat de viu

Un cățel cu dizabilități a salvat un bebeluș care fusese îngropat de viu de către mama sa. Totul s-a întâmplat într-un sat din Thailanda.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei străine, câinele cu numele Ping Pong a atras atenția fermierilor după ce a început să sape o groapă pe un câmp. Aceștia au observat că animalul a descoperit parțial copilul, care era încă în viață.

„Am auzit câinele lătrând și un copil plângând. M-am dus să verific și am văzut că săpase o groapă și se vedeau picioarele copilului. Tot satul îl iubește pe Ping Pong. E incredibil că a găsit bebelușul”, a spus stăpâna eroului cu lăbuțe.

Mama nou-născutului a fost deja identificată. Aceasta s-a dovedit a fi o adolescentă și și-a recunoscut fapta. Copila a mărturisit că îi era frică de reacția părinților dacă ar fi aflat că a născut. Actualmente, atât cu tânără, cât și cu părinții acesteia lucrează psihologii.

Ping Pong este un câine de 6 ani. Acesta a fost lovit de o mașină, iar în urma accidentului nu își mai poate folosi o lăbuță, dar asta nu l-a împiedicat să salveze viața unui bebeluș.

Articole asemănătoare

Back to top button