fbpx

video 18+ | Altercație între doi șoferi. Un bărbat a spart geamul altuia pentru că nu i-ar fi cedat trecerea

Ieri, în sectorul Botanica din capitală, șoferul unei remorce ar fi atacat mașina altuia pentru că cel din urmă nu i-ar fi cedat trecerea și, ulterior, nu s-ar fi oprit la semnalul lui.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginile video plasate pe Facebook au fost surprinse de unul dintre trecători. Potrivit martorilor, tânărul care se afla la volanul unei mașini marca Ford a cedat trecerea unui alt autoturism în intersecție, ceea ce l-ar fi enervat pe șoferul remorcii. Cel din urmă l-ar fi claxonat în repetate rânduri pe tânăr, dar i-a făcut și semne să staționeze, pe care acesta le-ar fi ignorat.

La scurt timp, remorca ar fi apărut ca de nicăieri și ar fi tăiat calea șoferului Ford-ului. Șoferul nervos s-ar fi apropiat de geamul tânărului înjurând și amenințând. De asemenea, în video este surprins cum acesta ar fi forțat mânerul de la ușa mașinii, iar apoi l-ar fi izbit violent de geamul mașinii.

La locul incidentului a fost chemată o ambulanță pentru a îngriji leziunile suportate de șoferul mașinii, dar și o echipă de polițiști. Potrivit oamenilor legii, pe numele bărbatului de la volanul remorcii a fost deschis un dosar penal pentru huliganism, iar restul circumstanțelor se verifică.

Articole asemănătoare

Back to top button