fbpx

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, este bolnavă de COVID-19! Unii angajați ai Biroului vor fi testați

Biroul politici de reintegrare informează că viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.

În această perioadă, Biroul Politici de Reintegrare menționează că își va exercita toate funcțiile în continuare, una dintre priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

O parte dintre angajații Biroului au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button