fbpx

Vești proaste pentru șoferi. Pe unele străzi importante din capitală traficul va fi sistat aproape o lună

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul lunilor iunie-iulie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Armenească, pe tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  • În perioada 3 – 26 iunie 2019, va fi sistat traficul rutier pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și A. Șciusev;
  • De pe 21 iunie, până pe 20 iulie – pe str. A. Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile: Armenească și Bulgară
  • Între 20 iulie și 31 iulie, pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. A. Mateevici și A. Bernardazzi.

De asemenea, pe durata executării lucrărilor menționate pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 192, de pe str. A. Mateevici, pe str. Bulgară, str. A. Șciusev, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 3 iunie – 18 iulie, S. A. „Termoelectrica” va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt și str. Negreșteni, iar S. A. „Apă Canal” va efectua lucrările de pozare a canalizării menagero-fecaloide pe str. Podul Înalt.

Astfel, având în vedere necesitarea executării lucrărilor de reparație a rețelelor, în perioada de referință, va fi suspendat traficul rutier pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt – str. Negreșteni, precum și pe str. Podul Înalt.

Itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele: nr. 24, nr. 31 și nr. 38:

Tur – de pe str. Ismail  pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – pe aceleași trasee.

Microbuzele de pe rutele: nr. 113, nr. 131, nr. 169 și nr. 191:

Tur – de pe str. Ismail pe str.  Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – pe aceleași trasee.

Durata timpului de călătorie spre centrul urbei și retur pe traseul de ocolire a rutelor de autobuz suburbane nr. 24, nr. 31 și nr. 38 se va majora cu 20-25 min. Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

În același timp, conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button