fbpx

Usatîi ar putea fi audiat astăzi de Comisia de anchetă a fraudei bancare, după ce a publicat părți secrete ale raportului Kroll 2

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar putea fi audiat astăzi de Comisia de anchetă a fraudei bancare. Despre acest lucru a anunțat președintele Comisiei, Alexandru Slusari, după ce fostul primar al orașului Bălți a arătat într-un live pe pagina sa de Facebook câteva pagini secrete care ar fi parte a raportului Kroll 2.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Slusari a declarat pentru Agora că urmează să decidă împreună cu toți membrii Comisiei dacă îl audiază sau nu pe Usatîi, însă crede că există o mare probabilitate ca acest lucru să se întâmple chiar în această seară.

„Eu am primit solicitarea de la el, comisia lucrează, vom discuta acest subiect cu toți membrii comisiei. Azi-seara avem niște audieri ordinare și dacă luăm decizia comună, posibil îl vom audia azi și pe domnul Usatîi. Am văzut că a publicat acele trei pagini pe care le-a văzut toată lumea. Dacă acest act este autentic, eu cred că el a primit neoficial aceste acte de la Procuratură. Am văzut că este numele lui Plahotniuc și Filat, dar nu știu de ce asta nu mă miră”, a comentat Slusari.

Vicepreședintele Legislativului a mai adăugat că nu vede niciun obstacol ca Renato Usatîi să fie audiat, însă e nevoie ca actele prezentate de el să fie supuse verificării. Totodată, președintele Comisiei de anchetă a fraudei bancare a spus că a solicitat de la compania Kroll lista beneficiarilor din raportul efectuat în Moldova după furtul miliardului.

Articole asemănătoare

Back to top button