fbpx

UPDATE: Traficul de pe o stradă din capitală, sistat timp de o lună. Cum va fi redirecționat transportul public?

Șoferii nu vor putea circula pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, în intervalul 5 – 31 martie. Traficul va fi suspendat în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, începând de marți, circulația va fi sistată pe 31 August, 1989, în perimetrul străzilor Ismail şi Lev Tolstoi, dar și pe tronsonul Ion Vasilenco și Ciuflea.

Restricții de circulație vor fi valabile și pentru strada Mihai Eminescu, în perimetrul străzilor 31 August 1989 și București, precum și pe strada Avram Iancu, tronsonul cuprins între străzile Sfântul Gheorghe și Tighina.

UPDATE: Având în vedere necesitatea reabilitării rețelelor edilitare, în perioada de referință circulația transportului public de pasageri va fi organizat după cum urmează:

Troleibuze:

Itinerarul rutelor nr. 7, nr. 11, nr. 16, nr. 25 și nr. 32 – se prelungește până la str. Alexei Mateevici;

Itinerarul rutelor nr. 30 și nr. 31 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. Bucureşti, str. A. Pușkin, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.

Autobuze:

Itinerarul rutei nr. 20 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. Bucureşti, A. Pușkin, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit;

Itinerarul rutei nr. 26 spre direcția sectorului Râșcani se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. A. Pușkin şi în continuare pe traseul stabilit.

Așadar, conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Articole asemănătoare

Back to top button