fbpx

Un ofițer SPPS ar fi trecut cu mașina peste piciorul unui copil. Minorul a fost transportat la spital

Un copil a ajuns la spital, după ce ar fi fost accidentat de un automobil la volanul căruia s-ar fi aflat un angajat al Serviciului Pază și Protecție de Stat. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 8:30, pe o stradă din localitatea Suruceni, din raionul Ialoveni.

Preliminar s-a stabilit că victima este un copil în vârstă de 10 ani care a fost transportat la spital, după ce ar fi fost călcat peste picior mașină de marca Volvo l-a călcat pe picior.

Potrivit Deschide.MD, la volanul automobilului s-ar fi aflat un angajat al SPPS în vârstă de 34 de ani. Dânsul era în afara orelor de serviciu și se deplasa la volanul automobilului personal, pe strada Ștefan cel Mare, din Suruceni.

Bărbatul s-ar fi aflat în adiacentul casei de cultură, în aceiași direcție în care se deplasa și copilul, brusc, băiatul ar fi traversat strada neregulamentar, iar ofițerul SPPS ar fi încercat să evite impactul și ar fi virat la stânga, însă din nefericire l-ar fi călcat cu roata peste picior.

Imediat după accident, ofițerul SPPS l-ar fi urcat pe copil în automobil și l-a transportat de urgență la Spitalul raional Ialoveni, unde i-a fost acordat ajutor medical, iar viața acestuia este în afara oricărui pericol.

Medicii au fost cei care au sesizat poliția despre accident. Șoferul a fost testat alcooscopic, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button