fbpx

Un muncitor, electrocutat în timp ce efectua lucrări la Ialoveni. Bărbatul a decedat după ce a căzut de pe un pilon de electricitate

Un bărbat s-a stins din viață după ce a căzut de pe un pilon de electricitate. Tragedia s-a produs astăzi în localitatea Costești, Ialoveni.

Silvia Vetcu, ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție, ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați la ora 12:05. Victima s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Deplasându-se la fața locului, ofițerii au stabilit că bărbatul de 39 de ani locuia în satul Costești. Acesta era angajat al unei companii de televiziune din mun. Chișinău și efectua lucrări. Acesta a căzut de pe pilonul de înaltă tensiune pe un șopron, iar în urma căderii a suportat leziuni care au provocat decesul până la venirea doctorilor. Totodată, medicul legist a depistat pe degete lui arsuri caracteristice electrocutării.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Articole similare

Back to top button
Close