fbpx

Un luptător MMA din Republica Moldova ar fi bătut până la comă o tânără din România

O femeie de 25 de ani ar fi fost bătută și torturată de un luptător de MMA din Republica Moldova. Tânăra se află în comă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Un luptător MMA din Republica Moldova a fost reținut după ce ar fi torturat-o până la comă pe tânăra de 25 de ani în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Femeia a fost găsită mai mult moartă decât vie. Se pare că ar fi practicat prostituția, iar agresorul, în vârstă de 24 de ani, ar fi apelat la serviciile ei. Vecinii au auzit țipetele groaznice, însă niciunul nu a intervenit de teamă.”, scrie stirilekanald.ro.

Individul, un cunoscut luptător MMA din Republica Moldova, a recunoscut la audieri că ar fi apelat la serviciile tinerei de 25 de ani, care ar fi practicat prostituția pe străduțele din Centrul Vechi.

Le-a povestit anchetatorilor că s-ar fi speriat la un moment dat și că ar fi lovit-o. Dar nu atât de grav încât să o lase în agonie, susține el.

Însă, polițiștii locali care au găsit-o în scara unui bloc din centrul istoric, într-o baltă de sânge, și-au dat seama cât ai clipi că fusese victima unui atac sălbatic. Era mai mult moartă decât vie, desfigurată și cu lovituri teribile pe tot corpul.

Scenele de groază s-au derulat în jurul orei 4 dimineața, duminică.

Femeia a fost transportă de urgență la Spitalul Universitar. A fost intubată imediat, iar acum e în comă, spun  medicii. Între timp, criminaliștii au încercuit zona și au început ancheta.

Au verificat toate camerele de supraveghere și astfel au ajuns la agresor. Polițiștii l-au găsit în această dimineață pe sportiv într-un apartament închiriat, în Sectorul 2 al Capitalei. Dormea liniștit. Nu este exclus să fi fost sub influența drogurilor când a comis oribilul atac. Potrivit unor surse din anchetă, tânăra torturată ar fi fost împinsă să practice prostituția de concubinul cu care are un copil.

Totodată, ar fi consumatoare de substanțe interzise. Oamenii sunt absolut șocați, cu toate că se așteptau să fie martorii ororilor. Centrul Vechi al Capitalei s-ar fi transformat, spun ei, în cuib al traficanților și consumatorilor de substanțe interzise, iar violențele sunt la ordinea zilei.

Ancheta a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care, împreună cu criminaliștii Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, trebuie să lămurească misterul acestei nenorociri. Până atunci, individul acuzat de tentativă de omor a fost reținut.

Articole asemănătoare

Back to top button