fbpx

Un bucătar celebru cere interzicerea unui ingredient pe care îl poți folosi zilnic la gătit

James Martin a cerut ca un ingredient de bază pentru gătit să fie „interzis”. Bucătarul celebru, în vârstă de 50 de ani, a numit margarina „îngrozitoare” și „la două elemente departe de plastic”, cerând să fie scoasă din magazine, scrie The Independent, citat de AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta gazdă Saturday Kitchen a spus că oamenii nu sunt conștienți de ingredientele „ascunse” din margarină. El a declarat pentru The Sunday Post: „Margarina ar trebui interzisă. Sunt lucruri îngrozitoare, îngrozitoare, este la două elemente de plastic. Este mâncarea gata preparată, este mâncarea de pachete, sarea ascunsă, grăsimea ascunsă. Aceasta este problema în această țară.”

Martin a adăugat că preferă laptele întreg, untul și smântâna deoarece este „copilul fermierului”. El a adăugat că nu a existat lapte semi-degresat în casa lui când a crescut. „Aceasta este problema în această țară. Nu este untul dintr-un bloc de unt sau untul pe care îl pui pe pâine prăjită ca ingredient”, a adăugat el.

În altă parte a interviului, Martin și-a amintit încercarea de a-și prepara singur prânzurile la pachet când era tânăr. „Aș avea felii de pâine albă unsă cu unt și banane piure, cu un Cadbury Flake pe ea, aș fi apăsat, aș fi înfășurat în folie alimentară. ,” el a spus.

Martin și-a lansat acum propria carte de bucate intitulată Unt, care a împărtășit 130 de rețete care conțin ceea ce el celebrează drept „cel mai mare ingredient din lume”.

Articole asemănătoare

Back to top button