fbpx

Un Bitcoin costă deja mai mult de 10.000 de dolari? Vezi care e valoarea altor criptovalute

Investițiile în criptovalută sunt un trend care capătă tot mai multă popularitate pe piața bursei de valori. AllCOINcap este platforma digitală care cuprinde noțiunile de bază despre domeniul criptovalutar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aici poți găsi atât detalii actualizate despre preț și capitalizarea pieței pentru orice criptovalută, cât și ultimele noutăți din domeniu și analizele experților din domeniul criptovalutei, dar și evenimentele anului 2020.

Fiecare dintre cele 2600 de criptomonede de pe piața bursei criptomonetare oferă informații utile integrate în grafice, analize tabelare. Cele mai populare criptomonede, Bitcoin (BTC) și Etherum (ETH), contrar tuturor predicțiilor analiștilor, au înregistrat creșteri istorice.

Bitcoin a trecut de 10.000 de dolari, iar Etherum a crescut peste 400 de dolari. Mai mult, pe piața bursei de valori deja sunt în circulație peste 18 milioane de monede Bitcoin, iar tu îți poți începe investiția în Bitcoin și de la 100 de lei. Da, e posibil!

Allcoincap îți mai pune la dispoziție un cryptocurrency converter care te ajută să convertești în timp real prețurile dintre oricare două valute. Acest calculator ia prețul actualizat al monedei Bitcoin sau Etherum direct de la agențiile de schimb criptovalutar și îți calculează valoarea acestuia în orice valută selectată de tine.

Avantajul unui convertor online pornește de la datele schimbului valutar reînnoite la fiecare opt secunde. Dacă te hotărăști să convertești monedele Etherum în Bitcoin este important să ai la îndemână prețurile în timp real, 24/24. Widget-ul Convertorului AllCoinCap poate fi instalat direct pe site-ul tău, iar vizitatorii pot converti direct Bitcoin in USD sau Etherum în Euro. De ce nu, chiar și Etherum în Bitcoin.

Lunar, se organizează evenimente de tip conferințe, expoziții, dar și interviuri cu diverși experți, analiști și investitori. Pandemia COVID-19 a forțat replanificarea sau chiar trecerea acestora în mediul online. Astăzi nu mai e nevoie să mergi în Germania sau SUA ca să participi la o conferință despre criptovalută. Mai multe evenimente poți vedea aici: https://allcoincap.com/cryptocurrency-events

Poți participa online, din orice colț al lumii, dacă ești conectat la internet. Imaginează-ți că, în 2020, poți participa gratuit la o conferință, pentru care, în 2019 s-a stabilit un preț pe bilet între 400 de dolari și 1000 de dolari. Informația gratuită este la un click distanță.

Nu uita, fiecare succes pornește de la o idee! Informația o găsești pe Allcoincap.com!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button