fbpx

Un bebeluș, găsit într-o vie din raionul Nisporeni. Micuțul ar fi fost născut chiar pe deal

În această seară, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost alertați de către un cetățean care a găsit un nou-născut abandonat. Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Nisporeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii grupei operative s-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că o femeie de 54 de ani, care efectua lucrări la vița de vie din extravilan, a depistat pruncul.

Oamenii legii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare. Totodată, la scurt timp a fost găsită și o mămică care are un alt bebeluș, dar care a acceptat să alăpteze micuțul abandonat.

După ce a mâncat, copilul a fost transportat la spitalul raional din Nisporeni, unde primește îngrijirile medicale necesare.

Datorită măsurilor întreprinse de polițiști, la scurt timp a fost identificată mama nou-născutului. Aceasta s-a dovedit a fi o tânără de 31 de ani din raionul Hîncești. Ea le-a comunicat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua”, a simțit dureri abdominale. Femeia s-ar fi pornit spre casă, însă, după ce a mers vreo 30 de metri, ar fi născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să își crească bebelușul, ea l-ar fi abandonat în lanul de viță de vie.

Potrivit Poliției, femeia mai are la întreținere patru copii minori. Actualmente, ofițerii stabilesc toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button