fbpx

Un bărbat a găsit o pungă plină cu bani în comanda pe care a ridicat-o de la McDonald’s: „Sunt doar câteva mii de dolari aici”

Un utilizator de TikTok a spus că a înapoiat o pungă plină cu bani restaurantului McDonald’s care i-a dat din greșeală o pungă plină cu bani împreună cu mâncarea pe care a comandat-o, informează Insider. Fanii lui cer acum companiei să îl recompenseze pentru gestul său, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o filmare postată pe 17 ianuarie pe TikTok, un utilizator care se intitulează Josiah Vargas s-a filmat în mașină în timp ce explica faptul că angajații de la McDonald’s i-au înmânat comanda – un Sausage McMuffin – împreună cu „această pungă”.

Vargas a filmat interiorul pungii, acolo unde se poate vedea o pungă și mai mică plină cu bani. „Doar câteva mii de dolari aici”, a spus Vargas în videoclip.

Postarea sa a fost vizualizată de aproape 2 milioane de ori. „Trebuie să înapoiez asta pentru că sunt o persoană bună, bănuiesc”, a spus Vargas, care s-a filmat în timp ce returna banii.

Vargas le spune angajaților de la McDonald’s: „Voi spălați bani aici?” Mai multe voci îi răspund: „Ești o binecuvântare de la Dumnezeu”, „Oh, Doamne! Vreau să te îmbrățișez.”

Vargas spune că angajații „m-au luat în brațe și mi-au mulțumit și plângeau. Primesc McDonald’s gratis timp de o lună”. Într-o filmare mai nouă, Vargas spune că „m-au chemat înapoi să îmi dea 200 de dolari”.

Videoclipul are 20.000 de comentarii, multe dintre ele lăudând acțiunile lui Vargas. „Frate, probabil că le-ai salvat tuturor joburile”. „Cineva și-a păstrat jobul pentru că ai făcut ce trebuie. Bravo ție, omule.”

Articole asemănătoare

Back to top button