fbpx

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost rănit în urma unui conflict. Detalii de la poliție

Un bărbat de 42 de ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit în urma unui conflict. Incidentul a avut loc ieri, 13 septembrie, în jurul orei 14:00, în extravilanul satului Hristici, raionul Soroca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din cercetările preliminare la fața locului, polițiștii au stabilit că între cei doi bărbați, de 42 și 31 de ani, s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Potrivit ofițerului de presă IP, Svetlana Talpă, poliția a fost alertată a pentru a interveni în urma unui conflict iscat între doi bărbați. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că preliminar că între doi bărbați de 42 de ani și 31 de ani, ambii locuitorii ai raionului, aflându-se în apropiere de satul Hristici, s-a iscat un conflict.

Victima de 42 de ani a fost transportată la Spitalul Raional din Soroca pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

În scopul stabilirii gravității și mecanismului formării leziunilor corporale părții vătămate, va fi efectuată o expertiză medico-legală.

Articole asemănătoare

Back to top button