fbpx

Un bar de vinuri moldovenești din Copenhaga a fost premiat cu „Steaua Roșie”: „Suntem incredibil de mândri”

Cu siguranță pot fi numiți ambasadorii vinului moldovenesc peste hotarele țării. În premieră, un bar de vinuri deținut de către doi tineri moldoveni, localizat în capitala Danemarcei, a fost nominalizat cu „Steaua Roșie”, de către renumitul ghid Star Wine List, scrie TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Star Wine List este echivalentul unui Michelin ghid, dar pentru iubitorii de vin. Dacă un restaurant este inclus în ghidul Star Wine List, acest lucru, poate reprezenta o marcă de prestigiu și calitate pentru acel restaurant în ceea ce privește selecția și gestionarea vinurilor.

„Ne-am făcut remarcați pentru selecția noastră de vinuri, în mare parte moldovenești, experiență și ospitalitatea pe care o oferim. Suntem incredibil de mândri că putem aduce un pic de acasă peste hotare și să împărtășim bucuria vinului nostru cu toți cei din jur”, a susținut Daniel Frumusachi, pentru TV8.

Barul de vinuri este deținut de către doi moldoveni, Daniel Frumusachi și Vasile Catan și este situat în Copenhaga, Danemarca.

„Este unicul wine bar din Danemarca care se bazează în mare parte pe vinuri moldovenești și pe vinuri din Europa de Est. La fel, întreaga echipă este formată din moldoveni. S-a muncit foarte mult ca acum să fim în topul destinațiilor pentru iubitorii de vin și să promovăm Moldova peste hotare”, a conchis Daniel.

Articole asemănătoare

Back to top button