fbpx

ultima oră | Vicepreședinții și secretarul general PDM și-au dat demisia. Pe ce dată va fi aleasă noua conducere a partidului?

La briefingul de presă susținut de către PDM, Pavel FIlip a vorbit despre subiectele abordate la Consiliul Politic Național care a avut loc astăzi, cât și deciziile luate. În context, politicianul a anunțat că toți vicepreședinții formațiunii și secretarul general – Constantin Botnari, și-au dat demisia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filip a ținut să menționeze că toți cei care au demisionat nu își vor suspenda și calitatea de membru al formațiunii și nici nu își vor retrage, deocamdată, mandatele de deputați în Parlament. Totodată, democrații au hotărât ca Congresul Extraordinar, la care va fi aleasă noua conducere, va fi organizat pe 27 iulie curent. Până când la putere vor veni noii șefi, Pavel Filip va fi cel care va asigura interimatul.

„Nu putem vorbi acum despre candidaturi, urmează în zilele următoare să vedem. Pe 27 vom alege o nouă conducere, dar și un nou program PDM. Fracțiunea rămâne a fi o forță politică puternică, necesară pentru Republica Moldova”, a declarat Filip.

Mai mult decât atât, președintele interimar a anunțat că aceasta ar putea fi ultima dată când mai susține o declarație de presă în acest sediu, care se află pe strada Armenească.

„Azi ar putea fi ultima întâlnire a noastră în această încăpere. Nu suntem în stare să ne menținem financiar aici… încă nu vă pot spune mai multe detalii”, a mai adăugat politicianul.

Articole asemănătoare

Back to top button