fbpx

ultima oră | Boala se retrage? Numărul cazurilor de coronavirus în Moldova este în descreștere a treia zi consecutiv

Numărul cazurilor de coronavirus în Moldova este în descreștere a treia zi consecutiv. Asta se arată în informațiile prezentate de autorități.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 4 aprilie, au fost diagnosticate cele mai multe persoane de la începutul pandemiei în Moldova, și anume 161. Duminică au fost confirmate 112 cazuri, luni numărul lor a scăzut până la 101, iar astăzi au fost raportate doar 91 de infectări. Actualmente, Moldova a intrat în scenariul patru, în total fiind înregistrate 1056 de îmbolnăviri.

Precizăm că, potrivit MSMPS, pe 4 aprilie s-au realizat 681 de teste. Duminică, 5 aprilie, au fost prelevate 349 de probe, luni – 192, iar astăzi – 510. Totodată, atenționăm despre faptul că autoritățile nu precizează dacă în acest număr de teste sunt incluse și cele efectuate repetat persoanelor care au o dinamică pozitivă și urmează să fie externate.

Din numărul total de cetățeni infectați, 40 au fost tratați, iar 22 au decedat. În același timp, peste 200 dintre bolnavi sunt lucrători medicali.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

Spitalele private ar putea oferi aparate de respirație artificială instituțiilor care tratează bolnavii de coronavirus

China și Turcia vor oferi Moldovei consumabile pentru lupta cu virusul COVID-19

Dodon: Restricțiile impuse de autorități se vor menține cel puțin până pe 28 aprilie

Articole asemănătoare

Back to top button