fbpx

ultima oră | Bilanțul deceselor – în continuă creștere. Încă șase persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus

Ministerul Sănătății informează despre încă șase decese provocate de coronavirus. Tragicul bilanț a ajuns deja la 464 de persoane răpuse de boală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz este vorba despre o femeie de 54 ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată pe 17 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Pacienta suferea de leucemie, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă.

Al doilea caz se referă la un bărbat de 51 ani, din raionul Fălești. Acesta a fost internat, pe 5 iunie, în stare de gravitate medie, cu pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută, la Spitalul Clinic Bălți.

A decedat și o femeie de 79 ani, din raionul Soroca. Aceasta a fost internată la Spitalul Raional Soroca. Pacienta suferea de fibrilație atrială cronică și anemie cronică.

Menționăm trecerea în neființă a unui bărbat de 67 ani, din mun. Bălți. Acesta suferea de diabet zaharat și a fost internat pe 18 iunie, la Spitalul Clinic Bălți.

Următorul caz se referă la o femeie de 68 ani, din Bender. Aceasta suferea de mai multe comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie mixtă, schizofrenie și cahexie.

Toto astăzi a decedat și Vera Pavalache, în vârstă de 58 ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe. Aceasta a fost internată în stare gravă, pe 18 iunie, la Spitalul Raional Anenii Noi.

Citește și:

https://zugo.md/toate-stirile/ultima-ora-s-au-inregistrat-inca-397-de-cazuri-de-coronavirus-cate-probe-au-fost-prelevate-in-ultimele-24-de-ore/106354/toate-stirile

Articole asemănătoare

Back to top button