fbpx

ultima oră | 10 decese, provocate de virusul COVID-19 în 24 de ore. Detalii despre ultimii pacienți răpuși de boală

Ministerul Sănătății informează despre încă cinci decese provocate de coronavirus. Bilanțul persoanelor care au pierdut lupta cu boala a ajuns la 788. Vezi mai jos detalii despre decedați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeie de 66 de ani, din raionul Cantemir. A fost internată pe 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir. Suferea de cardiomiopatie, diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Bărbat de 87 de ani, din mun. Chișinău. A fost transferat pe 23 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă. Suferea de diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și hipertensiune arterială.

Bărbat de 53 de ani, din raionul Dubăsari. A fost transferat, pe 25 iulie, de la Spitalul Raional Strășeni, la Institutul de Medicină Urgentă. Suferea de cardiopatie mixtă și encefalopatie mixtă.

Bărbat de 66 de ani , din raionul Dubăsari. A fost transferat,pe 29 iulie,  de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicină Urgentă. Suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertesivă și dismetabolică.

Bărbat de 77 de  ani, din mun. Chișinău. A fost internat pe 31 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Suferea de edem pulmonar mixt (alveolar, interstițial).

Menționăm că pe parcursul nopții s-au mai stins din viață cinci pacienți. În total, în ultimele 24 de ore au decedat 10 persoane infectate cu noul coronavirus.

Articole asemănătoare

Back to top button