fbpx

Turcia dă startul sezonului turistic. Ce măsuri de siguranță vor fi aplicate?

Hotelurile de pe litoralul Turciei se pregătesc de redeschiderea ce va avea loc la începutul lunii iunie. Din cauza pandemiei, proprietarii au fost nevoiți să tot amâne startul sezonului turistic, însă sunt optimiști în ceea ce privește lunile de vară. De asemenea, speră că anul acesta sezonul va dura până în decembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Hotelurile promit ca iau măsuri pentru protejarea clienților, de altfel acestea încep chiar de la intrarea în clădire.

„La intrare vom măsura temperatura clienților și apoi îi vom caza. În hotel, avem amplasate, de asemenea, camere cu termoviziune. Bagajele vor fi dezinfectate la intrare și trimise în camere cu etichete pe ele”, susține un manager din Antalya.

Totuși, se va renunța la mesele de tip bufet, iar mâncarea va fi servită direct la mesele turiștilor. Deserturile, fructele și salatele vor fi servite pe farfurii de unică folosință. Cartelele camerelor vor fi dezinfectate cu ajutorul lămpilor cu lumini ultraviolete, iar la recepție vor fi oferite pixuri de unică folosință, informează dailysabah.com.

După eliberare, camerele nu vor fi folosite timp de 24 de ore, iar în lifturi va avea voie să intre câte o persoană, cu excepția familiilor. Telecomenzile de aer condiționat și televizor vor fi și ele dezinfectate, iar textilele spălate la o temperatură de 70 de grade.

Se va insista asupra respectării distanței sociale la piscine și pe plajă. Șezlongurile vor fi plasate la o distanță de 1,5 metri, iar oamenii vor primi prosoape de la personal.

Articole asemănătoare

Back to top button