fbpx

Trucul secret dezvăluit de whatsApp care îți permite să părăsești discuțiile de grup fără să anunți toată lumea

O excursie cu prietenii, interese comune sau o reuniune de familie? Dacă inevitabil ai un grup WhatsApp și o avalanșă iminentă de notificări și emoticoane… există o soluție de ieșire la îndemână pe care o poți folosi fără a-i supăra pe ceilalți membri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un nou truc viclean de WhatsApp îți permite să părăsești în liniște grupurile fără să alertezi pe toată lumea. Aplicația de mesagerie a introdus acum o funcție care le permite utilizatorilor să părăsească discuțiile fără să se simtă stânjeniți sau să provoace prea multe drame. Iar la începutul acestui an, gigantul mesageriei a introdus definitiv această funcție.

Aceasta le permite utilizatorilor să părăsească în tăcere discuțiile de grup fără a trimite o notificare celorlalți membri. Acest lucru înseamnă că, dacă ai fost adăugat la discuții din care nu vrei să faci parte sau dacă planurile pentru un eveniment au trecut de mult timp, acum poți să te retragi și să eviți orice moment stânjenitor, scrie AlephNews.

De asemenea, noua funcție poate preveni confruntările stânjenitoare cu membrii mai sensibili ai grupului, care ar putea lua în nume de rău plecarea ta. Cu această nouă funcție, doar administratorul grupului va fi notificat cu privire la ieșirea ta.

Bineînțeles, membrii grupului vor putea vedea că ai plecat dacă se uită la lista de participanți de pe pagina de detalii a grupului. Înainte de introducerea acestei funcții, WhatsApp trimitea o notificare către întregul grup ori de câte ori cineva pleca.

Însă, odată cu noua introducere, odată ce utilizatorii au activat funcția în setările WhatsApp, aceștia nu vor mai putea vedea mesajul, indiferent de grupul din care se alege să pleci. Cu toate acestea, un lucru de reținut este că administratorii – persoanele care au creat grupul – nu pot utiliza această funcție în acel chat specific. Prin urmare, ei vor putea ieși doar în grupurile de care nu sunt responsabili.

Articole asemănătoare

Back to top button