fbpx

Traficul rutier de pe o stradă din centrul Chișinăului va fi suspendat până în luna iulie

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat că, în perioada 8 iunie – 7 iulie 2023, traficul rutier va fi suspendat pe strada Tighina, în zona cuprinsă între strada A. Mateevici și A. Bernardazzi. Această măsură este necesară pentru a permite lucrările de reabilitare a străzii Tighina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul perioadei menționate, transportul public care tranzitează această zonă va fi reorganizat după cum urmează:

  • Autobuzele de pe ruta nr. 9 (tur) vor circula pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, apoi vor urma traseul pe strada Ismail, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.
  • Microbuzele de pe ruta nr. 191 (tur) vor circula pe strada Ismail, apoi vor urma traseul pe strada Pan Halippa, strada Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 10 iunie – 9 iulie 2023, traficul rutier va fi redirecționat temporar pe strada Albișoara, în direcția către bulevardul Grigore Vieru, în contextul lucrărilor de reparație a podului de pe strada Mihai Viteazul.

Primăria Municipiului Chișinău își exprimă scuzele față de cetățenii orașului pentru disconfortul creat de aceste restricții temporare de trafic.

Articole asemănătoare

Back to top button