fbpx

Toți vicepreședinții Partidului Nostru, demiși. Formațiunea se pregătește pentru a participa la alegerile locale din acest an

Membrii Consiliului Național al Partidului Nostru au votat unanim pentru demisia tuturor vicepreședinților formațiunii. Inițiativa aparține liderului PN, Renato Usatîi, iar decizia a fost luată în contextul alegerilor locale de pe 20 octombrie, la care partidul intenționează să participe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, PN a anunțat că viitorul congres extraordinar al partidului, la care vor fi aleși noii vicepreședinți, va avea loc după alegerile locale din acest an.

Totodată, în perioada ce urmează, formațiunea planifică ședințe în toate organizațiile teritoriale ale partidului. În cadrul acestora se va pune în discuție: reformarea mișcării politice, rezolvarea problemei de cadre și vor fi nominalizați candidații care vor participa la alegeri din partea „Partidului Nostru”.

„Ne pregătim de alegeri locale. Mâine mă întâlnesc cu primarii noștri, vom discuta detalii. În prag de alegeri, am propus ca toți vicepreședinții PN să demisioneze. Noua conducere va fi desemnată după locale. Vreau să fac schimbări în partid în toată țara. Acum nu mai este Plahotniuc, lumea nouă nu se teme să vină la birourile noastre. Vom reforma serios partidul, trebuie să fim oameni gospodari. La Guvern și Parlament are cine lucra, căutăm și noi cu ce să fim utili”, a spus Usatîi, în cadrul unui live făcut pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button