fbpx

Tatăl celui mai bogat om din lume, Elon Musk, a recunoscut că nu este mândru de fiul său și că nu primește bani de la acesta

Errol, tatăl lui Elon Musk, a făcut noi declarații controversate după ce recent a dezvăluit că are doi copii cu fiica sa vitregă. Acesta a recunoscut că nu este mândru de fiul său miliardar, că nu conduce o Tesla și că nu primește bani de la Elon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Invitat la o emisiune radio, Errol a fost întrebat de prezentatori dacă este mândru de fiul său, pe care l-au numit un geniu. „Nu sunt. Suntem o familie care a făcut multe lucruri de-a lungul timpului, nu e ca și cum acum am început să facem ceva”. Fratele mai mic al lui Elon, Kimbal, este, în schimb, cea mai mare mândrie a lui Errol.

Și Kimbal este miliardar, deși nici pe departe la nivelul fratelui său, care este cel mai bogat om din lume. Errol, în vârstă de 76 de ani, a spus și că Elon nu este destul de fericit și că este cu cinci ani în urmă în ceea ce privește planurile și reușitele, scrie digi-world.ro.

Legat de recentele imagini în care Elon apare la bustul gol pe o ambarcațiune în Grecia, tatăl lui l-a criticat pentru felul în care mănâncă, recunoscând că l-a sfătuit să ia suplimente pentru slăbit. „E construit bine, dar mănâncă foarte prost”, a spus Errol in interviu.

„Elon trăiește o viață frugală. La ora șase merge la muncă”, a mai spus Errol, care a adăugat și că nu primește bani doar pentru că fiul lui e cel mai bogat om din lume.

„Dacă vreau să iau ceva, trebuie să răspund la 100 de întrebări”.

Acesta a comentat și despre viața amoroasă a afaceristului de 51 de ani, exprimându-și îngrijorarea că Elon, care în prezent este singur, nu își va găsi o femeie care să renunțe la cariera ei pentru a-i fi alături, așa cum s-a întâmplat în cazul fratelui său, Kimbal, și a soției acestuia, Cristiana:

„Sunt împreună tot timpul, iar asta este foarte, foarte frumos. Elon nu are parte de asta și mă îngrijorează acest lucru”.

Tatăl lui Elon Musk, Errol, a recunoscut, în sfârșit, că are al doilea copil cu nimeni alta decât fiica lui vitregă, Jana Bezuidenhout. În vârstă de 76 de ani, acesta a făcut această mărturisire după trei ani de speculații.

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani și Jana, în vârstă de 35 de ani, au devenit părinții unei fetițe în 2019, însă el a confirmat această veste de curând, într-un interviu pentru The Sun: „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este ca să ne reproducem”, a spus el.

Cei doi au, de asemenea, și un fiu de cinci ani, Elliot Rush, născut în 2017.

Articole asemănătoare

Back to top button