fbpx

Târguri cu produse autohtone în capitală: Unde vor fi amenajate în acest weekend

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 10-11 iunie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sectorul Buiucani
Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 10 iunie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (cinematograf ”Patria”) ”Summer Vibes” – Târg al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO ”Eurocivis”.

În sectorul Rîșcani
Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru
Pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în Parcul „Valea Morilor”, pe aleile paralele cu faleză, spre Izvorul „Tamara” – târg cu produse Eco, organizat de către Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic.

În sectorul Botanica
Pe bd. Dacia, 26  – Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Iar în Parcul „Valea Trandafirilor” – Târg artizanal și de articole hand-made.

În sectorul Ciocana
Pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, Târgul meșterilor populari, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea adiacentă str. Al. Pușkin, în colaborare cu AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”.

Articole asemănătoare

Back to top button