fbpx

Țara a rămas fără încă un doctor. Cine este al optulea medic care a pierdut lupta cu virusul COVID-19?

Ministerul Sănătății a anunțat în această seară încă despre trei decese ale bolnavilor de coronavirus. Una dintre persoanele răpuse de boală este un doctor din Transnistria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De fapt, MSMPS a confirmat informațiile publicate anterior de autoritățile autoproclamate, referitoare la decesul unui bărbat de 68 de ani. Ministerul, însă, a precizat că acesta activa în calitate de chirurg la Spitalul Republican de la Tiraspol.

Alți doi pacienți răpuși de boală sunt: un bărbat de 73 de ani și o femeie de 61 de ani. Bătrânul a fost internat la Spitalul Clinic Republican pe 4 aprilie și mai suferea de hipertensiune arterială, insuficienţă cardio-respiratorie și hepatică.

Pacienta era originară din raionul Glodeni. Ea a fost transferată de la spitalul Toma Ciorbă la Institutul de Medicină Urgentă pe 20 aprilie, iar pe lângă COVID-19 mai avea diabet zaharat, hipertensiune arterială și pielonefrită cronică.

Așadar, numărul deceselor în Moldova a ajuns la 143. În același timp, din totalul de 4476 de pacienți diagnosticați, 1658 au fost vindecați.

Articole asemănătoare

Back to top button