fbpx

Subsolurile mai multor blocuri din capitală au fost inundate după ploaia din această noapte

Potrivit IGSU, ploaia din dimineața zilei de 5 iulie a făcut prejudicii în mai multe localități din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Hâncești, dar și din componența municipiului Chișinău. Intervenția salvatorilor a fost necesară și în mai multe zone din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pompierii au intervenit pentru pomparea apei dintr-un subsol al unui bloc de locuit de pe str. Tudor Vladimirescu din orașul Durlești. De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orășelul Codru, unde a fot pompată apa din subsolurile a trei case.

În capitală, angajații IGSU au evacuat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe strada N. Zelinski și Calea Ieșilor. La fel, un camion de transportarea laptelui a rămas blocat pe str. Varnița din municipiul Chișinău.

IGSU precizează să s-a intervenit în mai multe localități din țară, iar lucrări similare au fost realizare în satul Horești, Ialoveni, dar și la Grătiești. Ploi abundente au fost înregistrate în localități din raioanele Hâncești, Comrat și Anenii Noi, iar Comisiile pentru Situații Excepționale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precipitațiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button