fbpx

SUA are mai multe cazuri de COVID-19 decât Spania, Italia și Franța împreună. Doar în ultimele 24 de ore au fost confirmate peste 33.000

La momentul actual, SUA înregistrează 503.177 de cazuri de infecție cu COVID-19. Acest număr este mai mare decât suma persoanelor diagnosticate până acum în următoarele trei țări din top: Spania, Italia și Franța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Statele Unite ale Americii se află pe primul loc la nivel global în ceea ce privește rata de răspîndire a infecției. În ceea ce privește numărul deceselor, a urcat pe locul doi. În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 2000 de decese, acesta fiind un record de cazuri fatale dintr-o singură zi.

Statul american New York, epicentrul pandemiei de coronavirus în America, are mai multe cazuri decât orice altă țară din lume. În momentul scrierii acestei știri, sunt înregistrate 172.358 de cazuri de infectare.

Un institut de cercetare de la Universitatea din Washington prevede că ziua cu cele mai multe decese din cauza coronavirusul va fi una dintre cele din acest weekend și că peste 60.000 de persoane vor fi murit de COVID-19 până în data de 4 august, scrie CNN.

Această predicție este ceva mai optimistă decât cea a guvernului american, care prevede un bilanț al morților între 100.000 și 240.000. Joi, Robert Redfield, directorul centrul pentru prevenția și controlul bolilor, a spus că Statele Unite se apropie de vârful epidemiei.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să ne urmăriți pe pagina noastră de Telegram sau Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button