fbpx

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament: „Am luat decizia că prezența mea încă este necesară… ca țara să nu intre în instabilitate”

La ședința Parlamentului de astăzi este prezent și deputatul Ștefan Gațcan, care a revenit în țară. Referitor la pasul făcut, deputatul a făcut câteva precizări pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a menționat că va mai activa în Parlament doar pentru ca să nu se creeze un blocaj în țară, dar spune că rămâne la ideea de a pleca din politică.

Chiar dacă luasem decizia de a părăsi politica, nu puteam să stau indiferent când am văzut ce haos, debandadă și populism s-a creat în Parlament. De aceea am luat decizia că prezența mea în Parlament este necesară cel puțin atâta vreme cât ea ajută ca țara să nu intre în instabilitate și blocaj. Rămân însă la ideea de a mă retrage din politică, atunci când retragerea mea nu va avea consecințe grave asupra oamenilor și a țării, a scris Gațcan.

Amintim că deputatul a fost văzut într-un hotel din România, zilele trecute, de către jurnaliștii din Iași, cărora le-a spus că va face declarații în Parlamentul RM. Conflictul din jurul politicianului apare după ce acesta a anunțat că pleacă de la PSRM și aderă la Pro Moldova, însă a doua zi a spus că s-a răzgândit și că va demisiona din funcția de deputat. Ulterior, acesta a plecat din țară, deputații din opoziție susținând că este sechestrat de colegii socialiști.

CITEȘTE ȘI:

live | A început ședința Parlamentului. Polițiștii sunt în jurul Legislativului, opoziția scandează: Rușine

Articole asemănătoare

Back to top button